Hárs Viktor: Csendet! Avagy a Zeneszerző és a hét csapás

Hárs Viktor

Zeneszerző (könnyűzene), Dalszövegíró, Hangszerelő, Zenei producer, Komolyzenei zeneszerző

  • Műfaj(ok): Kortárs, jazz, fusion, pop, rock, blues
  • Egy emblematikus dal / zenemű a saját szerzemények közül: Yellow
  • Saját zenei formáció: Budapest Jazz Orchestra
  • Alkotótársak és előadók (a teljesség igénye nélkül): Hobo, Szolnoki Péter, Emilio, Balázs Elemér, Lackfi János, Faludy György, Fekete-Kovács Kornél, Horgas Eszter
  • Mi az a zenészként / zenei szerzőként elért eredmény, melyre eddig a legbüszkébb? Olyan világsztárok játszották a szerzeményeimet, mint Al Di Meola, Peter Erskine, vagy Ed Neumeister

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a kisfilm?

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen 68 dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk. Ha megnézted a kisfilmeket, válaszd ki azt az egyet, amelyik számodra a legmeghatóbb, legviccesebb vagy legérdekesebb, és szavazz!

Hogyan szavazhatok?

  1. Keresd ki a listából a kedvenc videód címét, és egy kattintással jelöld ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomd meg a “Szavazok a kedvenc videómra” gombot.
  3. Szavazatod érvényesítése előtt lépj be a Google vagy a Facebook fiókoddal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztál, a Facebook oldalon sem jelenik majd meg.

Ezt követően már láthatod is a szavazás jelenlegi állását, a te szavazatodat is beleszámítva. A szavazat leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

Már csak: 50 perc, 33 másodperc van hátra, hogy leadd a szavazatod!
Neked melyik a kedvenc Dalszerzők Napja alkalmából készült kisfilmed?
11229 szavazat · 11229 válasz