Karosi Júlia: Anya, ha komponál(na)

Karosi Júlia

Zeneszerző (könnyűzene)

  • Műfaj(ok): jazz
  • Egy emblematikus dal / zenemű a saját szerzemények közül: Sketches (Jazz Szövetség által díjazott saját kompozíció)
  • Saját zenei formáció: Karosi Júlia Quartet
  • Alkotótársak és előadók (a teljesség igénye nélkül): Állandó Quartet tagjai: Tálas Áron, Bögöthy Ádám, és Varga Bendegúz mellett felléptem Borbély MIhállyal, Lukács Miklóssal, Oláh Kálmánnal, Fassang Lászlóval, Rohmann Dittával, külföldi vendégem volt Ben Monder többszörös Grammy-díjas gitáros, és a New York-ban élő Tobias Meinhart szaxofonon.
  • Mi az a zenészként / zenei szerzőként elért eredmény, melyre eddig a legbüszkébb? Eddig megjelent három lemezem anyaga: Stroller of the City Streets (Whereabouts Records, 2012), Hidden Roots (Dot Time Records, 2014), Without Dimensions (Double Moon Records & Challenge Records, 2020), mely lemezek anyagát nagyrészben én komponáltam és hangszereltem.

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a kisfilm?

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen 68 dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk. Ha megnézted a kisfilmeket, válaszd ki azt az egyet, amelyik számodra a legmeghatóbb, legviccesebb vagy legérdekesebb, és szavazz!

Hogyan szavazhatok?

  1. Keresd ki a listából a kedvenc videód címét, és egy kattintással jelöld ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomd meg a “Szavazok a kedvenc videómra” gombot.
  3. Szavazatod érvényesítése előtt lépj be a Google vagy a Facebook fiókoddal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztál, a Facebook oldalon sem jelenik majd meg.

Ezt követően már láthatod is a szavazás jelenlegi állását, a te szavazatodat is beleszámítva. A szavazat leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

Már csak: 29 perc, 15 másodperc van hátra, hogy leadd a szavazatod!
Neked melyik a kedvenc Dalszerzők Napja alkalmából készült kisfilmed?
11229 szavazat · 11229 válasz