Majsai Gábor: Hogyan születik a sláger? Majsai Gábor: Angyal

Majsai Gábor

Zeneszerző (könnyűzene), Dalszövegíró, Hangszerelő, Zenei producer

  • Műfaj(ok): swing, jazz, soul, funky, blues, rhythm and blues
  • Egy emblematikus dal / zenemű a saját szerzemények közül: Angyal
  • Saját zenei formáció: Majsai Swing Stars
  • Alkotótársak és előadók (a teljesség igénye nélkül): Elek István, Muck Ferenc, Zsoldos Béla, Ember Péter, Hirlemann Bertalan, Alapi István, Stúdió11 Ensemble, Csepregi Gyula, Rátonyi Róbert stb.
  • Mi az a zenészként / zenei szerzőként elért eredmény, melyre eddig a legbüszkébb? 2-szeres aranylemez, Emerton-díj, a közönséggel való kapcsolat

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a kisfilm?

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen 68 dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk. Ha megnézted a kisfilmeket, válaszd ki azt az egyet, amelyik számodra a legmeghatóbb, legviccesebb vagy legérdekesebb, és szavazz!

Hogyan szavazhatok?

  1. Keresd ki a listából a kedvenc videód címét, és egy kattintással jelöld ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomd meg a “Szavazok a kedvenc videómra” gombot.
  3. Szavazatod érvényesítése előtt lépj be a Google vagy a Facebook fiókoddal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztál, a Facebook oldalon sem jelenik majd meg.

Ezt követően már láthatod is a szavazás jelenlegi állását, a te szavazatodat is beleszámítva. A szavazat leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

Már csak: 12 perc, 22 másodperc van hátra, hogy leadd a szavazatod!
Neked melyik a kedvenc Dalszerzők Napja alkalmából készült kisfilmed?
11229 szavazat · 11229 válasz