Melodika Project: Flamenquita #kosziadalt

Melodika Project

Zeneszerző (könnyűzene), Hangszerelő, Zenei producer

  • Műfaj(ok): komolyzene, könnyűzene
  • Egy emblematikus dal / zenemű a saját szerzemények közül: Flamenquita
  • Saját zenei formáció: Melodika Project
  • Alkotótársak és előadók (a teljesség igénye nélkül): Zenekari tagok: Antal Gábor-zongorista/zeneszerző, Csernus Katalin- gitárművész/zeneszerző, Pödör Bálint-ütőhangszerek, Alkotótársak: Bognár Szilvia-énekes, Gátos Iván-zongorista/zeneszerző, Pirók Zsófia-táncművész
  • Mi az a zenészként / zenei szerzőként elért eredmény, melyre eddig a legbüszkébb? Egy egyedi hangú kreatív zenei formáció, a Melodika Project létrehozása és sikeres működtetése

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a kisfilm?

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen 68 dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk. Ha megnézted a kisfilmeket, válaszd ki azt az egyet, amelyik számodra a legmeghatóbb, legviccesebb vagy legérdekesebb, és szavazz!

Hogyan szavazhatok?

  1. Keresd ki a listából a kedvenc videód címét, és egy kattintással jelöld ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomd meg a “Szavazok a kedvenc videómra” gombot.
  3. Szavazatod érvényesítése előtt lépj be a Google vagy a Facebook fiókoddal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztál, a Facebook oldalon sem jelenik majd meg.

Ezt követően már láthatod is a szavazás jelenlegi állását, a te szavazatodat is beleszámítva. A szavazat leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

Már csak: 15 perc, 35 másodperc van hátra, hogy leadd a szavazatod!
Neked melyik a kedvenc Dalszerzők Napja alkalmából készült kisfilmed?
11229 szavazat · 11229 válasz