Szigeti Juli: Mindenki másképp csinálja

Szigeti Juli

Zeneszerző (könnyűzene), Dalszövegíró

  • Műfaj(ok): Electro swing, pop
  • Egy emblematikus dal / zenemű a saját szerzemények közül: Let it all out, Ain’t nobody átdolgozás
  • Saját zenei formáció: Szigeti Juli
  • Alkotótársak és előadók (a teljesség igénye nélkül): Pávai Apor, Juhász Zoltán, Drippey Máté, Garay Anna Elza, Bartha Ákos, Oláh Dezső, Dakos Lilla, Varga Nóri (…)
  • Mi az a zenészként / zenei szerzőként elért eredmény, melyre eddig a legbüszkébb? Eddigi eredményeim/ink közül talán a legbüszkébb arra vagyok, hogy két Kínában megrendezett tehetségkutatón is harmadik helyezést értem el, illetve a napokban megrendezésre kerülő Fülesbagoly döntőben is dobogósok lettünk, és elnyertem a legjobb énekesnőnek járó díjat. A másik pedig, hogy Let it all out dalunk megjelenése után megkeresett minket egy német kiadó, hogy szeretne velünk dolgozni. Azóta vele közösen adjuk ki dalainkat.

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a kisfilm?

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen 68 dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk. Ha megnézted a kisfilmeket, válaszd ki azt az egyet, amelyik számodra a legmeghatóbb, legviccesebb vagy legérdekesebb, és szavazz!

Hogyan szavazhatok?

  1. Keresd ki a listából a kedvenc videód címét, és egy kattintással jelöld ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomd meg a “Szavazok a kedvenc videómra” gombot.
  3. Szavazatod érvényesítése előtt lépj be a Google vagy a Facebook fiókoddal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztál, a Facebook oldalon sem jelenik majd meg.

Ezt követően már láthatod is a szavazás jelenlegi állását, a te szavazatodat is beleszámítva. A szavazat leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

Már csak: 20 perc, 12 másodperc van hátra, hogy leadd a szavazatod!
Neked melyik a kedvenc Dalszerzők Napja alkalmából készült kisfilmed?
11229 szavazat · 11229 válasz