Veres Imre: A fények micsoda lények, avagy mit üzen az Esti Kornél Kalkutta című dala?

Veres Imre

Zeneszerző (könnyűzene), Dalszövegíró

  • Műfaj(ok): alternatív rock
  • Egy emblematikus dal / zenemű a saját szerzemények közül: Éjszaka van (társszerzőként jegyzem a zenekaros társaimmal együtt)
  • Saját zenei formáció: Esti Kornél
  • Alkotótársak és előadók (a teljesség igénye nélkül): Bodor Áron, Horváth Kristóf, Lázár Ágoston, Lázár Domokos, Pályi Ádám
  • Mi az a zenészként / zenei szerzőként elért eredmény, melyre eddig a legbüszkébb? Az Esti Kornél mára az egyik legkeresettebb fesztiválzenekarrá nőtte ki magát. Legutóbbi albumának, az Eltűnt időnek három teltházas lemezbemutató koncertje volt az A38 hajón. A zenekar emellett egy különlegesebb hangvételű műsort is színpadra állított Itt maradtam az éjszakában címmel, amely 2019 decemberében debütált a Müpa nagytermében.

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a kisfilm?

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen 68 dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk. Ha megnézted a kisfilmeket, válaszd ki azt az egyet, amelyik számodra a legmeghatóbb, legviccesebb vagy legérdekesebb, és szavazz!

Hogyan szavazhatok?

  1. Keresd ki a listából a kedvenc videód címét, és egy kattintással jelöld ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomd meg a “Szavazok a kedvenc videómra” gombot.
  3. Szavazatod érvényesítése előtt lépj be a Google vagy a Facebook fiókoddal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztál, a Facebook oldalon sem jelenik majd meg.

Ezt követően már láthatod is a szavazás jelenlegi állását, a te szavazatodat is beleszámítva. A szavazat leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

Már csak: 33 perc, 6 másodperc van hátra, hogy leadd a szavazatod!
Neked melyik a kedvenc Dalszerzők Napja alkalmából készült kisfilmed?
11229 szavazat · 11229 válasz