YA OU, Ferencz Péter PEET: #kösziadalt by Artisjus – A GAMEREK zenéje

YA OU, Ferencz Péter PEET

Zeneszerző (könnyűzene), Dalszövegíró, Hangszerelő, Zenei producer

  • Műfaj(ok): pop, edm, smooth jazz, funky
  • Egy emblematikus dal / zenemű a saját szerzemények közül: YA OU – Légy valaki másnak
  • Saját zenei formáció: Peet Project, YA OU
  • Alkotótársak és előadók (a teljesség igénye nélkül): Szűcs Norbert, Temesi Bertalan, Nathan East, Mr. Vasovski, Brian Culbertson, Dave Koz, Paul Brown, Gáspár Laci, Deseő Csaba, Szikora Róbert, Molnár Tamás, Sztevanovity Krisztián
  • Mi az a zenészként / zenei szerzőként elért eredmény, melyre eddig a legbüszkébb? 3 Billboard TOP30-as dal, A Legjobb Album (Los Angeles), Az év felfedezettje (Bravo Otto), …for life (Arany Lemez)

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a kisfilm?

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen 68 dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk. Ha megnézted a kisfilmeket, válaszd ki azt az egyet, amelyik számodra a legmeghatóbb, legviccesebb vagy legérdekesebb, és szavazz!

Hogyan szavazhatok?

  1. Keresd ki a listából a kedvenc videód címét, és egy kattintással jelöld ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomd meg a “Szavazok a kedvenc videómra” gombot.
  3. Szavazatod érvényesítése előtt lépj be a Google vagy a Facebook fiókoddal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztál, a Facebook oldalon sem jelenik majd meg.

Ezt követően már láthatod is a szavazás jelenlegi állását, a te szavazatodat is beleszámítva. A szavazat leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

Már csak: 18 perc, 51 másodperc van hátra, hogy leadd a szavazatod!
Neked melyik a kedvenc Dalszerzők Napja alkalmából készült kisfilmed?
11229 szavazat · 11229 válasz